Meddelande

Ystads Allehandas ledning har beslutat att avveckla evenemangstidningen Vad Händer Skåne Sydost. Anledningen är minskade annonsintäkter.

Vad Händer har hittat sina läsare bland såväl turister som sommargäster och bofasta, men vi har inte i tillräcklig utsträckning lyckats hitta annonsörerna. Till slut har kalkylen blivit ohållbar.

– Vi som har arbetat med Vad Händer tycker givetvis att det är väldigt tråkigt att tidningen avvecklas, men har samtidigt stor förståelse för ledningsbeslutet då tidningen under flera år har kämpat med lönsamheten. Vi vill passa på att tacka våra samarbetspartners – turistbyråerna i sydöstra Skåne samt våra trogna annonsörer och läsare, säger Fredrik Ekblad, redaktör och ansvarig utgivare.

Håkan Johansson

Marknadsområdeschef Syd

Gota Media AB

 

Vi hänvisar annonsörer till gratistidningen Österlenmagasinet, Vad Händers systertidning som delas ut till samtliga hushåll i Simrishamn och Tomelilla. Mer information om priser och format finns på osterlenmagasinet.se

Pressmeddelanden kan skickas till red@osterlenmagasinet.se