Om Vad händer

nr3_2012

Vad Händer är sydöstra Skånes officiella evenemangsmagasin och produceras av Ystads Allehanda i samarbete med turistbyråerna i Simrishamn, SkurupSjöboTomelilla och Ystad. Tidningen kommer

med 9 nummer per år och finns att hämta gratis på en mängd platser runt om i sydöstra Skåne.

Vad Händer berättar om aktuella konstutställningar, kultur- och nöjesevenemang, naturupplevelser, fritidsaktiviteter, shopping och mycket annat. Längst bak i tidningen hittar du alltid ett fullmatat kalendarium med mängder av utflyktstips dag för dag. Såväl en del av reportagen som hela kalendariet översätts till engelska så att också våra långväga gäster kan ta del av innehållet. Detta blandat med såväl små som stora annonsörer från vårt närområde ger Vad Händer den lokala prägel som vi vill att den ska ha och som är så starkt förknippat med tidningen.

Oavsett om du bor här permanent eller är på resa, är tanken att du som besökare ska känna att utbudet av mat, shopping, konst, kultur och evenemang är stort och levande året runt. Vår förhoppning är att Vad Händer ska vara din trogna följeslagare när du ger ut för att att upptäcka Ystad & Österlen – Skånes mest spännande hörn!

Här på vadhander.se hittar du kontaktuppgifter till oss som gör tidningen och kan läsa alla nummer.

VILL DU FÅ MED ARRANGEMANG I VÅRT KALENDARIUM, KONTAKTA NÅGON AV TURISTBYRÅERNA OVAN!

Mycket nöje!